DOSA BOX JUNIOR

ZAPREMINSKI UREĐAJ ZA FERTIGACIJU SA MOTORNOM PUMPOM

DosaBox Junior je moderan sistem prihrane i navodnjavanja tamo gde nedostaje električna energija, ovo je ekonomična i jednostavna metoda se se započne sa prihranom.

Uređaj za prihranu se pokreće ručno ali takođe može lako da se automatizuje, ovo je jedan vrlo važan korak ka modernizaciji prihrane u sistemu navodnjavanja.

Jednostavno i efikasno

DosaBox Junior je uređaj koji omogućava doziranje 2 đubriva u volumetrijskom režimu i prilagođavanje brzine unosa svake hranjive materije. Merači protoka i pH i EC sonde omogućavaju stalno praćenje karakteristika vode za navodnjavanje koja se koristi, i mogu se manuelno menjati podešavanjem ubrizgavanja pojedinih kanala aspiracije. DosaBox Junior ubrizgava đubriva i zahvaljujući ugrađenoj motornoj pumpi ne uzrokuje gubitak i opterećenja na glavnoj liniji.

Karakteristike:

  • 2 kanala za aspiraciju đubriva, svaki po 500 l/h
  • Ubacivanje đubriva od 10 do 500 l (u intervalima od 10 l) za svaki kanal
  • Dvotaktna motorna pumpa
  • Kontinuiran monitoring pH i EC vrednosti
  • Lako se automatizuje

DosaBox Junior

Slika 1: DOSA BOX JUNIOR sistem prihrane

Šema fertirigacije sa DosaBox Junior

Slika 2: Šema rada DOSA BOX JUNIOR sistema prihrane

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit