Ishrana i zastita jagode

ISHRANA I ZAŠTITA JAGODE

Pored kompletne opreme i sadnica jagoda ono što je novo u ATP-u je da Vam možemo ponuditi i stručnu pomoć naših inženjera i vođenje proizvodnje jagoda. Na osnovu dimenzija Vaše parcele projektujemo u AutoCad-u plantažu i dajemo preciznu specifikaciju sa potrebnim brojem sadnica i količinama i cenama ostalog materijala.

Za naše klijente na osnovu hemijske analize zemljišta i hemijske analize vode, obezbeđujemo visokokvalitena đubriva sa programima prihrane koja su prema dosadašnjem iskustvu u saradnji sa našim proizvođačima jagoda dala odlične rezultate u proizvodnji. Takođe po povoljnijim cenama obezbeđujemo i kompletan program pesticida neophodan tokom cele vegetacije. Pesticidi su usaglašeni sa listom aktivnih materija koju svake godine objavljuje EU, tako da poštovanjem tehnologije nećete imati problema pri izvozu.

ZA klijente koji žele možemo ponuditi i praćenje proizvodnje od strane našeg stručnog tima. Ako jedan proizvođač ili nekoliko njih u malom okruženju imaju bar 2-3ha možemo organizovati otkup preko naših partnera ili isti i sami organizovati ako u malom okruženju imamo minimum 5-6ha jagoda sa našim sortimentom, našom tehnologijom proizvodnje i ako u okruženju postoji hladnjača.

Više o našem sortimentu možete pročitati na sledećem linku: SADNICE JAGODA

Sve informacije oko vođenja proizvodnje i stručnu pomoć oko izbora sorti i sadnica jagoda možete dobiti od naših inženjera:

Inženjer zaštite Milena Alimpić na telefon ili email

Inženjer ishrane Nikola Marković na telefon ili email

ishrana i zastita jagoda

Kontaktirajte nasPošaljite nam poruku

Kontakt forma

ATP Irrigation d.o.o.

ATP Irrigation d.o.o. posluje pod ovim nazivom od 2005. godine, a prethodno, kao ATP GROUP, od 1998. godine, tako da smo na tržištu Srbije prisutni već 20 godina. Radno vreme kompanije: Radnim danom od 8-16h, subotom 08-12h.

Adresa

ATP Irrigation
Bulevar Oslobođenja 172
11040 Beograd, Srbija

Pronađite nas
mode_edit