Aktuelnosti / Samosložive kutije

ATP IRRIGATION se više godina bavi uvozom i izvozom, ostvaruje kontakte i ima informacije sa različitih tržišta o različitim proizvodima. Na primer, firme koje kupuju borovnicu na svim kontinentima tvrde da je najukusnija ona iz Srbije i Maroka. Slično je i sa ostalim vrstama voća i povrća. Nas inicijalni vrhunski kvalitet (ukus) pokvari veoma često pakovanje - u Moskvi u distributivnim centrima po pakovanju znaju koja je roba stigla iz Srbije.


ATP je prepoznao ovu priliku za unapredjenje kvaliteta ponude srpskih proizvoda. Nakon višemesečnog istraživanja tržista i poseta različitim proizvodjačima ambalaže opredelili smo se za saradnju sa italijanskom kompanijom koja je svetski lider u proizvodnji kartonskih kutija. Njihove kutije za pakovanje voća i povrća NISU parafinisane a kvalitet kartona je takav da u hladnjači BEZ PROMENE KVALITETA mogu da stoje duže od mesec dana a kada je u pitanju jačina, na primer, nosivost kutije za sitno jagodasto voće je preko 200 kg ili kartonske box palete preko 1000 kg. Sa druge strane dizajnerski studio italijanske kompanije stoji na raspolaganju da reši svaki Vas izazov u pakovanju.


samoslozive kutije za voce

Verujemo da bi Vaša kompanija dodatno povećala zadovoljstvo svojih kupaca poboljšanjem ambalaže jer je pakovanje proces koji se uvek može dodatno unaprediti.


U prilogu Vam predstavljamo par tipskih kutija koje su najčešce u upotrebi. Kutije mogu biti sa i bez štampe. Formiraju se ručno, brzo i lako bez mašina za lepljenje tako da su troškovi nabavke i distribucije minimalni.


ATP stoji na raspolaganju da zajedno odgovorimo na nove trendove tržista kada je u pitanju kartonska ambalaža i biće nam zadovoljstvo da Vam predložimo rešenja eminentnih italijanskih dizajnera.


Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju i radujemo se budućoj saradnji.


samoslozive kutije za voce    samoslozive kutije za voce


 

atp

 

ATP Irrigation

Adresa: Bulevar Oslobođenja 172,
11040 Beograd, Srbija

Radno vreme:
Radnim danom od 8-16h,
subotom 08-12h

Tel: 011 / 26 618 57
Fax: 011 / 26 666 62
Mob: 063 / 80 371 32office@atpdoo.rs
www.atpdoo.rs